Corporate governance opleidingen

Wilt u als governance professional echt het verschil gaan maken binnen uw organisatie? Kies dan voor één van de corporate governance opleidingen van de Governance University.

De Governance University is namelijk het kennisinstituut voor iedereen die bestuur en toezicht binnen zijn organisatie wil verbeteren en professionaliseren. Dit doen wij met behulp van een compleet pakket aan corporate governance opleidingen

Onze corporate governance opleidingen

Wij richten ons op de kennisontwikkeling van bestuurders, commissarissen, toezichthouders, bestuurssecretarissen en andere enablers.  Om dit te bewerkstelligen bundelen wij onze krachten met onze acht programmadirecteuren, ruim zestig zeer ervaren docenten, meerdere acteurs en ons secretariaat. Deze kennis en ervaring maakt de Governance University tot een waar academisch kennisinstituut.

Ons aanbod bestaat inmiddels uit tientallen corporate governance opleidingen en programma’s die zorgvuldig zijn samengesteld door onze zeer ervaren docenten en governance professionals. Deze samenwerking heeft bijvoorbeeld geleid tot de ontwikkeling van ons zeer succesvolle AEC programma. Deze opleiding is gericht op het verschaffen van inhoudelijk kennis en inzicht in de dynamiek van een Raad van Commissarissen. 

Daarnaast hebben wij als verdieping op het AEC programma ook het AEC advanced programma ontwikkeld en toegevoegd aan onze corporate governance opleidingen. Deze opleiding is een drie daags plus e-learning programma die bedoeld is voor de ervaren commissaris die actief zijn kennis en ervaring wil verdiepen. Verder beschikken wij bijvoorbeeld over een e-learning voor gecertificeerde commissarissen en een opleiding voor bestuurssecretarissen.

Bekijk hier het overzicht van al onze corporate governance opleidingen.

Voor wie zijn de corporate governance opleidingen?

Onze corporate governance opleidingen zijn gericht op gedreven en ervaren bestuurders, directielieden, managers, commissarissen, toezichthouders en bestuurssecretarissen die zowel binnen de profit als non-profit sector werkzaam zijn. De deelnemers van onze corporate governance opleidingen willen graag in korte tijd de nieuwste wetenschappelijke kennis en inzichten in bestuur en governance opdoen. Daarnaast willen de deelnemers van onze corporate governance opleidingen deze opgedane kennis direct in de praktijk kunnen toepassen.

Wil je meer informatie over een van onze opleidingen of adviesdiensten,
bel 0343 - 47 61 73.