Over Governance Academy

Governance Academy is in 2005 opgericht met als doel om organisaties en governance professionals te ondersteunen in het professionaliseren en ontwikkelen. Onze missie is dan ook om organisaties en bedrijven (zowel binnen de profit als non-profit sector) te ondersteunen bij het professionaliseren van hun corporate governance en verbeteren van de bestuurseffectiviteit: Improve Your Board.

Governance Academy richt zich op kennisontwikkeling van commissarissen en toezichthouders, bestuurders en directeuren, secretarissen en andere governance-professionals. Dit gebeurt door middel van publicaties, cursussen, en (governance) opleidingen op het gebied van professioneel bestuur en governance.

Governance Academy mag zich rekenen onder de grootste kennisinstituten van Nederland die gericht is op kennisontwikkeling van governance professionals in zowel Nederland als in het buitenland.

Onze waarden

  • Dichtbij: persoonlijke en professionele aanpak (doorklikken op onderstaande op de website improveyourboard.nl)
  • Leergierig: we weten al veel maar er is altijd ruimte om te groeien (doorklikken improveyourboard.nl)
  • Toegewijd: het gaat om jóuw doelen (doorklikken improveyourboard.nl)
  • Aantrekkelijk: motiveren en inspireren (doorklikken improveyourboard.nl)
  • Ruimdenkend: we luisteren en hanteren een brede blik (doorklikken improveyourboard.nl)

Opleidingen bij Governance Academy

Wij streven bij de (door)ontwikkeling van onze governance opleidingen en programma’s voortdurend naar een goede balans tussen enerzijds inhoudelijke kennis en anderzijds de persoonlijke professionele competenties en governance-vaardigheden, vanuit de eigen waarden en overtuigingen van onze deelnemers.

Bekijk hier het overzicht van governance opleidingen die door ons worden aangeboden.

Curatorium van Governance Academy

Ons curatorium houdt toezicht op de inhoud van de opleidingsprogramma's van Governance Academy. De leden van het Curatorium betreffen uitsluitend personen met naam en ervaring in de wereld van (corporate) governance en betreft de volgende personen.

Wil je meer informatie over een van onze opleidingen of adviesdiensten,
bel 0343 - 47 61 73.