E-Learning Governance Academy

Governance Academy loopt op het terrein van e-learning (online leren) behoorlijk voorop. Wij creëren leersituaties met behulp van moderne en makkelijk toegankelijke informatie- en communicatietechnologieën.

‘Blended’ E-learning programma’s van Governance Academy

Bij Governance Academy zien we e-learning als een aanvullend leerinstrument voor het laagdrempelig en flexibel overbrengen van kennis van en vaardigheden voor goede corporate governance.

Governance Academy biedt dan ook als enige kennisinstituut in Nederland een volwaardig commissarisprogramma en een secretarisprogramma via ‘blended’ e-learning.

De blended programma’s zijn een combinatie van live bijeenkomsten, online video's en een webinar. Onze online lessen worden altijd afgesloten met enkele toetsvragen, waarbij je reflecteert op de les van de docent aan de hand van je eigen werkpraktijk.

Wil je eerst meer informatie? Kijk dan eens naar ons E-learning programma Gecertificeerd Commissaris (EGC) of E-learning programma Gecertificeerd Secretaris (EGS).

De combinatie van fysiek leren en e-learning maakt het behalen van je onafhankelijk erkende certificaat een stuk goedkoper en flexibeler, terwijl er voldoende ruimte blijft voor uitwisseling van kennis en ervaringen en netwerken. In alle gevallen word je persoonlijk en professioneel begeleid door een programmamanager.

Wil je meteen starten met je e-learning programma? Klik dan op Inloggen E-Learning.

Wil je meer informatie over een van onze opleidingen of adviesdiensten,
bel 0343 - 47 61 73.