Opleiding voor bestuurders

Besturen of leidinggeven is een vak en vereist een steeds verdergaande professionalisering. Niet alleen de kennis van bestuurders is van belang maar ook de wijze waarop bestuur en intern toezicht zich tot elkaar verhouden en met elkaar omgaan. Bestuurders hebben de interne toezichthouders namelijk nodig als sparringpartner en om de bestuurders scherp te houden. Bij de Governance Academy hebben wij een opleiding samengesteld die jou als bestuurder helpt met het ontwikkelen van jouw vaardigheden als bestuurder.

Onze opleiding voor bestuurders

Onze opleiding ‘De Authentieke en Effectieve Bestuurder en Directeur’ (AEBD) is gericht op bestuurders en komt voort uit het AEC programma. Tijdens deze opleiding voor bestuurders komen de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van governance naar voren. Daarnaast wordt tijdens de opleiding gekeken naar de relatie en verhoudingen tussen het bestuur en verschillende stakeholders (bijvoorbeeld de Raad van Commissarissen). Onze opleiding voor bestuurders verschaft inhoudelijk kennis en inzicht in de board room dynamics van jouw organisatie. Deze kennis is gebaseerd op onderzoek en best practices uit de praktijk.

Het doel van onze opleiding voor bestuurders

Het doel van onze vijfdaagse opleiding voor bestuurders is het bijdragen aan uw kennis en inzicht om uw eigen rol als directeur/bestuurder nog beter in te vullen. Na afloop van de opleiding heeft u beter inzicht in de interne en externe factoren die van invloed zijn op uw positie en op de ‘boardroom dynamics’.

Neem dan gerust contact met ons op of vul ons aanvraagformulier in. Dan hopen wij jou snel te mogen verwelkomen tijdens onze opleidingen voor bestuurders.

Wil je meer informatie over een van onze opleidingen of adviesdiensten,
bel 0343 - 47 61 73.