Opleiding voor commissarissen

Commissaris zijn is echt een vak. De taken en verantwoordelijkheden van een commissaris worden ook steeds complexer. Daarnaast is er ook sprake van een toename in de bestuurlijke complexiteit van rechtspersonen en zijn er tegenwoordig ook maatschappelijke onderwerpen waar rekening mee moet worden gehouden. Het vraagt dus veel specifieke kennis, vaardigheden en inzichten om, als commissaris, op de lange termijn van meerwaarde te zijn voor de organisatie. Daarom is het als commissaris essentieel om nieuwe kennis en inzichten op te doen.

Onze opleidingen voor commissarissen

De rol van een commissaris steeds belangrijker is geworden. Daarom hebben wij bij de Governance University meerdere opleidingen voor commissarissen ontwikkeld die gericht zijn op de taken en verantwoordelijkheden van een commissaris. Onze opleidingen voor commissarissen geven u een optimaal inzicht in de nieuwste ontwikkelingen op het gebeid van governance. Tevens u inzicht en overzicht over de rol van commissaris nu en in de toekomst.

Daarmee geven onze opleidingen voor commissarissen u een brede basis om uw rol op een goede en verantwoordelijke manier in te kunnen vullen. Eén van onze opleidingen voor commissarissen betreft de  AEC commissaris opleiding. Deze is gericht op het verschaffen van inhoudelijke kennis en inzicht in de dynamiek van het toezicht houden door de commissaris in combinatie met de juiste afstand en professionele houding.

Bekijk hier de uitgebreide toelichting van de AEC commissaris opleiding.

Als vervolg op de AEC opleiding voor commissaris, die al vijftien jaar onverminderd succesvol is in zowel binnen- als buitenland, hebben wij de AEC Advanced opleiding voor commissarissen ontwikkeld. Dit driedaags plus e-learnings programma is samengesteld voor de ervaren commissaris die actief hun kennis en ervaring willen verdiepen om hun toezichthoudende rollen nog effectiever te vervullen.

Al onze opleidingen die gericht zijn op commissarissen zijn zeer zorgvuldig samengesteld door onze zeer ervaren docenten en governance professionals. Onze opleidingen voor commissarissen kenmerken zich door een persoonlijke en professionele aanpak. Het is mogelijk om onze opleidingen voor commissarissen op onze prachtige locatie te volgen of incompany. Daarnaast is het eventueel ook mogelijk om onze governance opleiding m.b.v. (blended) e-learning te volgen.

Naast onze opleidingen voor comissarissen bieden wij ook een diverse andere governance opleidingen aan. Bekijk hier het overzicht van al onze governance opleidingen.

Wil je meer informatie over een van onze opleidingen of adviesdiensten,
bel 0343 - 47 61 73.