Coachvisor

Wij bieden een unieke combinatie van coaching en advies: coachvising.

  • Op persoonlijk vlak coachen wij je als mens en professional naar persoonlijke effectiviteit, het benutten van je leiderschapspotentieel en het vinden van een continue balans tussen je rollen. We hebben regelmatige gesprekken met je om dit te bereiken en gebruiken afwisselende werkvormen en – als je wilt – plaatsen op de wereld. Jij bent de commissaris of bestuurder die graag wil leren en persoonlijk groeien. Wij zijn de coach die, door het stellen van vragen, je helpt dit proces vorm te geven.
  • Op strategisch vlak zoomen we in op de missie, visie en strategie van het bedrijf of de instelling waar je leiding aan geeft of toezicht op houdt. We geven je persoonlijk advies en waar nodig ondersteuning over de strategische koers, jouw besluitvorming daarin, en hoe dat af te stemmen met de gremia. Jij bent de commissaris of bestuurders die het beste wil voor je bedrijf of instelling én jezelf en die een holistische benadering wil hanteren: alles beschouwen in de context van stakeholder belangen, tijd, strategische mogelijkheden en omgeving. Wij zijn de adviseur die je helpt het juiste besluit te nemen.

Hoe werkt het?

Wij starten met een eerste (gratis) gesprek om elkaar en de persoonlijke en zakelijke situatie beter te leren kennen: wat is je persoonlijke en professionele achtergrond? Wat zijn de zakelijke uitdagingen die het bedrijf of de instelling waar jij aan verbonden bent tegemoet ziet in de context van stakeholder belangen, tijd, strategische mogelijkheden en omgeving? Gecombineerd met jouw wensen en voorkeuren zetten we dit om in een ‘wensenlijst’. Waar ga je mee door, waar ga je mee stoppen en wat ga je oppakken? Na dit eerste gesprek mag je bepalen of je door wilt gaan.

Als je er voor kiest om door te gaan met ons als coachvisor, kunnen we een reeks afspraken maken van drie of zes dagdelen, afhankelijk van jouw voorkeuren en de ‘wensenlijst’.

Kunnen wij jou in je board praktijk begeleiden als coachvisor?

Ons team met ervaren boardroom adviseurs staat voor je klaar om te begeleiden als coachvisor.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor begeleiding als coachvisor te bespreken

Wil je meer informatie over een van onze opleidingen of adviesdiensten,
bel 0343 - 47 61 73.