Governance opleiding

Governance en bestuur is constant aan verandering onderhevig. Governance wordt steeds complexer en daardoor staat de governance van beursgenoteerde vennootschappen en andere organisaties onder druk. Governance is tegenwoordig namelijk meer dan het zorgen voor compliance. Governance dient zich daarnaast ook te richten op het toezicht en invloeden van stakeholders zoals klanten en burgers. Tevens dienen de normen en waarden van de organisatie in consideratie te worden genomen. Hoe moet je dit als governance professional aanpakken?  Welke veranderingen zijn er nog meer en hoe moet je daar mee omgaan? Dit zijn lastige vragen die wij graag samen met jou willen beantwoorden!

Inhoud van de governance opleiding

Met behulp van een governance opleiding van de Governance Academy kan je als commissaris, bestuurder en/of toezichthouder echt het verschil gaan maken. Iedere governance opleiding van de Governance Academy is bedoeld voor de echte governance professional met een heldere kijk op toezicht en verantwoording.

Tijdens het volgen van de governance opleiding komen de meest recente inzichten op het gebied van bestuur en toezicht aan bod. Wij proberen zo veel mogelijk de relevante casussen en vraagstukken in de context van de dagelijkse praktijk te plaatsen. Ook ga je tijdens de governance opleiding aan de slag met diverse nuttige praktijkopdrachten. Daarnaast zorgen onze docenten voor een persoonlijke begeleiding waarbij rekening wordt gehouden met een goede balans tussen inhoudelijke kennis en jouw persoonlijke professionele competenties en governance vaardigheden. Tijdens de governance opleiding houden we rekening met de eigen waarden en overtuigingen van onze deelnemers. Door op deze wijze te werk te gaan zorgen we er voor dat onze deelnemers alles uit de governance opleiding kunnen halen.

Onze governance opleidingen

Al onze opleidingen en programma’s zijn zeer zorgvuldig samengesteld door onze docenten en governance professionals. Iedere governance opleiding kenmerkt zich door een persoonlijke en professionele aanpak van zeer ervaren docenten. Het is mogelijk om de governance opleiding op onze prachtige locatie te volgen of incompany. Daarnaast is het ook mogelijk om onze governance opleiding m.b.v. (blended) e-learning te volgen.

Bekijk hier het overzicht van onze governance opleidingen.

Wil je meer informatie over een van onze opleidingen of adviesdiensten,
bel 0343 - 47 61 73.