Welkom bij Governance Academy

Governance Academy is het governance kennisinstituut voor iedereen die bestuur en toezicht wil professionaliseren. ”Improve Your Board” staat bij ons centraal: het gaat om verbetering en de effectiviteit van jouw rolinvulling als persoon, in of naast jouw board en in de leef- en werkomgeving waar jij invloed op hebt.

In samenwerking met onze klanten en partners bouwen we met Governance Academy mee aan professionalisering van onze deelnemers en de doorontwikkeling van de governance in de organisaties waarin zij werkzaam zijn. Wij richten ons dus op de ontwikkeling van zowel de mens als de governance. Dit doen wij met behulp van een compleet pakket aan open inschrijvingsprogramma’s, incompany programma’s en board advies.

Met onze programmadirecteuren, ervaren boardroom adviseursruim vijftig ervaren docenten en acteurs delen wij onze academische kennis en praktijkervaring via onze governance opleidingen.

Jouw programma bij Governance Academy

Tijdens het volgen van je programma ervaar je een balans tussen inhoudelijke kennis en de persoonlijke professionele competenties en governance-vaardigheden, vanuit jouw eigen waarden en overtuigingen.

Je vindt op deze website ons curriculum met programma’s voor commissarissen en toezichthouders, directeuren en bestuurders, secretarissen en andere governance-professionals. Doel van onze programma's is het bijdragen aan jouw kennis en inzicht om je eigen rol als governance-professional beter en op authentieke wijze in te vullen en de boardroom dynamiek in jouw board te beïnvloeden en effectiever te maken. Onze programma’s zijn op open inschrijving maar worden eventueel ook incompany (alleen voor jouw organisatie) aangeboden.

Governance Academy heeft sinds de start in 2005 vele alumni voortgebracht die onze programma’s zeer hoog hebben gewaardeerd. Wij zijn trots op de bijzondere resultaten die onze alumni tijdens onze opleidingen (en daarna in het werkveld) hebben geboekt!

De kracht van Governance Academy

  • Hoogwaardig track record
  • E-learning mogelijkheden
  • Op maat trainingen - incompany
  • Jaarlijks honderden tevreden cursisten
  • Prachtige eigen locatie

Wil je meer informatie over een van onze opleidingen of adviesdiensten,
bel 0343 - 47 61 73.