Governance opleidingen voor commissarissen en bestuurders

Maak het verschil als commissaris, bestuurder en/of toezichthouder met één van de governance opleidingen van de Governance Academy. Wij zijn het opleidingsinstituut voor alle governance professionals die zichzelf verder willen ontwikkelen en het toezicht binnen de onderneming willen doorontwikkelen.

Vanuit jouw rol als (aankomend) bestuurder, commissaris of toezichthouder merk je hoogstwaarschijnlijk dat op het gebied van governance de veranderingen elkaar snel opvolgen. Daarom is het van belang om alle sleutelfiguren binnen de organisatie zeer regelmatig te voorzien van educatie m.b.t. good governance.

Governance opleidingen van de Governance Academy

Onze governance opleidingen en programma’s zijn bedoeld voor de professionals met een heldere kijk op governance, toezicht en verantwoording en gemotiveerd zijn om zichzelf door te blijven ontwikkelen. Al onze opleidingen en programma’s zijn zeer zorgvuldig samengesteld door onze docenten en governance professionals. De governance opleidingen kenmerken zich door een persoonlijke en professionele aanpak van zeer ervaren docenten. Het is mogelijk om onze governance opleidingen op onze prachtige locatie te volgen of incompany. Daarnaast is het ook mogelijk om onze governance opleidingen m.b.v. (blended) e-learning te volgen.

Onze governance opleidingen en programma’s geven een inzicht in de laatste ontwikkelingen en wetenschappelijke theorieën rondom bestuur, toezicht en good governance. Tijdens jouw deelname aan onze governance opleidingen leer je samenhang te creëren tussen de strategie van jouw organisatie en de toezicht en verantwoording. Na het afronden van één van onze governance opleidingen weet je als geen ander hoe een adequate en ethische verantwoording dient af te leggen aan alle betrokken stakeholders.

Samen met onze docenten en governance professionals ontwikkel je jouw persoonlijke kwaliteiten als bestuurder, commissaris of toezichthouder naar een professioneel niveau. Bekijk hier het overzicht van onze governance opleidingen of neem direct contact met ons op.

Wil je meer informatie over een van onze opleidingen of adviesdiensten,
bel 0343 - 47 61 73.