Opleidingen voor commissarissen en toezichthouders

Wil jij als commissaris of toezichthouder echt het verschil maken binnen jouw organisatie? Kies dan voor een governance opleiding van Governance Academy!

Wij zijn namelijk het opleidingsinstituut voor de echte governance professional. Iedere commissaris of toezichthouder die zichzelf wil doorontwikkelen en het toezicht binnen zijn/haar organisatie verder wil professionaliseren kan bij ons terecht. Dit doen wij met behulp van onze opleidingen voor commissarissen en toezichthouders maar ook door organisaties te voorzien van governance advies.

Onze opleidingen gericht op commissarissen en toezichthouders

De eisen die aan commissaris of toezichthouder worden gesteld zijn door de jaren heen steeds hoger geworden. Naast de controlerende rol wordt van commissarissen en toezichthouders steeds vaker een adviserende, stimulerende en proactieve rol verwacht. Dit betekent dat het voor een commissaris of toezichthouder van belang is om jezelf goed voor te bereiden op jouw taken en verantwoordelijkheden. Daarom is het van belang om regelmatig een opleiding te volgen die bedoeld commissarissen en/of toezichthouders.

De Governance Academy heeft meerdere opleidingen samengesteld die van toepassing zijn voor commissarissen en/of toezichthouders. Onze governance opleidingen en programma’s zijn bedoeld voor de professionals met een heldere kijk op governance, toezicht en verantwoording en gemotiveerd zijn om zichzelf door te blijven ontwikkelen. Al onze opleidingen en programma’s zijn zeer zorgvuldig samengesteld door onze docenten en governance professionals.

Onze commissaris en toezichthouder opleidingen geven u een brede basis om uw rol op een goede effectieve en verantwoordelijke manier in te vullen. Eén van de opleidingen voor commissarissen en/of toezichthouders is het AEC programma. Deze opleiding is gericht op het verschaffen van inhoudelijk kennis en inzicht in de dynamiek van een Raad van Commissarissen of Raad van Toezicht. De AEC commissaris opleiding werkt op basis van het drieluik: Inzicht, praktisch en in-control. 

Bekijk hier de uitgebreide toelichting van de AEC commissaris en toezichthouder opleiding.

Als verdieping op het AEC programma heeft de Governane Academy het AEC advanced programma ontwikkeld. Deze opleiding voor commissarissen en toezichthouders is een drie daags plus e-learning programma die bedoeld is voor de ervaren commissaris of toezichthouder die actief zijn kennis en ervaring wil verdiepen.

Wil je meer informatie over een van onze opleidingen of adviesdiensten,
bel 0343 - 47 61 73.