Opleidingen voor toezichthouders

Als toezichthouder ben je onderdeel van de Raad van Toezicht (RvC) en heb je verschillende taken en verantwoordelijkheden binnen de organisatie. Als toezichthouder heb je de belangrijke taak om namens de stakeholders toezicht te houden op het vastgestelde beleid en de uitvoering daarvan. Je controleer niet alleen of de doelstellingen worden behaald maar ook de wijze waarop dit wordt gedaan. Naast deze zeer belangrijke controlerende taak heb je als toezichthouder ook een adviserende rol ten opzichte van het bestuur.

Hoe vul jij jouw rol als toezichthouder in en ben je wel op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van governance? Om deze vragen te beantwoorden en jou als toezichthouder verder te ontwikkelen hebben wij een aantal opleidingen voor toezichthouders samengesteld. Onze opleidingen voor toezichthouders zijn voor de governance professionals die echt het verschil willen gaan maken binnen hun organisatie.

Onze opleidingen voor toezichthouders

Bij de Governance University zijn wij gespecialiseerd in opleidingen voor toezichthouders en commissarissen. Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld tot een kennisinstituut op het gebied van Governance en board dynamics en hebben wij meerdere opleidingen voor toezichthouders samengesteld. Deze opleidingen kenmerken zich door onze persoonlijke en praktische aanpak en hebben inmiddels honderden alumni voortgebracht.

Eén van onze opleidingen voor toezichthouders betreft de AEC toezichthouders opleiding. Deze opleiding is gericht op het verschaffen van inhoudelijke kennis en inzicht in de dynamiek van het toezicht houden in combinatie met de juiste afstand en professionele houding. De opleiding werkt op het basis van het drieluik (Inzicht, praktisch en in-control) en geeft jou als toezichthouder een brede basis voor de uitvoering van jouw werkzaamheden.

Als vervolg op de AEC opleiding voor toezichthouders, die al vijftien jaar onverminderd succesvol is in zowel binnen- als buitenland, hebben wij de AEC Advanced opleiding voor toezichthouders ontwikkeld. Dit driedaags plus e-learnings programma is samengesteld voor de ervaren toezichthouders die actief hun kennis en ervaring willen verdiepen om hun toezichthoudende rollen nog effectiever te vervullen.

Deelnemen aan één van onze opleidingen voor toezichthouders?

Wil jij graag meer informatie of wil je deelnemen aan één van onze opleidingen voor toezichthouders? Neem dan gerust contact met ons op of vul ons aanvraagformulier in. Dan hopen wij jou snel te mogen verwelkomen tijdens één van onze opleidingen voor toezichthouders.

Wil je meer informatie over een van onze opleidingen of adviesdiensten,
bel 0343 - 47 61 73.